Our Story

Με μεράκι και ποιότητα ...

Το εστιατόριο ''Marinos'', είναι μία οικογενειακή επιχείρηση κτισμένο στον πεζόδρομο της Αρχαίας Κορίνθου με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο. Ο χώρος του αναβαθμίζει ποιοτικά και αισθητικά την περιοχή.


Στις μέρες μας, που το αυθεντικό είναι σπάνιο, η ποιότητα και η παράδοση είναι το ζητούμενο. Βάση μας, είναι η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Γι’αυτό το εστιατόριο ”Marinos” είναι στην πρώτη γραμμή….

Extra Skills

Στόχος μας είναι πάντα η σωστή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ποιότητα στη σωστή τιμή.

Το κέρδος μας είναι η ικανοποίηση σας.

Το μεράκι και η αγάπη μας για την παράδοση μας βοήθησε να διακοσμήσουμε το χώρο μας με αντικείμενα & προϊόντα που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας.

Περιβάλλον
Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Decor
Κόστος

Our Team

Μαρια Μαρινου

F&B

Νικος Μαρινος

Chef

Κατερινα Μαρινου

Chef

Βασιλης Μαρινος

Manager

Our Place

Αρχαία Κόρινθος | Ancient Corinth

Αρχαία Κόρινθος

Μόνο λίγα χιλιόμετρα από την σημερινή Κόρινθο, βρίσκουμε την Αρχαία Κόρινθο. Η Κόρινθος ήταν από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες πόλεις της Ελλάδας και θεωρείτο η πλουσιότερη πόλη του Αρχαίου κόσμου. Στη θέση της σήμερα έχει μείνει ένα μικρό χωριό με το όνομα Αρχαία Κόρινθος, που συνεχώς εξωραΐζεται και αναπτύσσεται.

Αξίζει να δείτε ...

Αρχαιολογικό μουσείο - Ναός του Απόλλωνα

Αρχαιολογικό μουσείο Κορίνθου. Η πλούσια ιστορία της Κορίνθου και τα όσα δείγματα πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν ανακαλυφθεί μέχρι τώρα στεγάζονται στο αρχαιολογικό μουσείο Κορίνθου στον οικισμό Αρχαίας Κορίνθου μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης.

Ναός του Απόλλωνα . Ο περίφημος και επιβλητικός, ακόμη και σήμερα, αρχαϊκός ναός του Απόλλωνα, με τους μονολιθικούς δωρικούς κίονες από τους οποίους επτά παραμένουν όρθιοι σε περίοπτη θέση πάνω από τα ερείπια της αγοράς.

Περπατήστε στον αρχαιολογικό χώρο δίπλα στον επιβλητικό ναό του Απόλλωνα και δείτε από κοντά τα αρχαιολογικά ευρήματα στο αρχαιολογικό μουσείο μίας πόλης που διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο στις εξελίξεις της Αρχαίας Ελλάδας!

Το "βήμα του Αποστόλου Παύλου"

Μια από τις πιο σημαντικές διαδρομές θρησκευτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα είναι τα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Ο Απ. Παύλος έγραψε την Πρώτη και Δεύτερη Επιστολές του προς Κορινθίους.

Είναι πολιούχος της Κορίνθου και προς τιμή του έχει οικοδομηθεί περίλαμπρος ναός.

 


 

Ο Απόστολος Παύλος, μια από τις σημαντικότερες μορφές του πρώιμου χριστιανισμού, επισκέφθηκε την πόλη της Κορίνθου 3 φορές και οι επιστολές του «προς Κορινθίους» αποτελούν εξαίρετα δείγματα χριστιανικού λόγου.

Ακροκόρινθος

Μην παραλείψετε να κάνετε μια επίσκεψη στο εντυπωσιακό κάστρο   το μεγαλύτερο της Πελοποννήσου.

Το κάστρο του Ακροκορίνθου, το μεγαλύτερο του Μοριά, λειτούργησε από την αρχαιότητα ως «ο επιβλέπων την Πελοπόννησο οφθαλμός». Είναι ύψους 575 μέτρων που δεσπόζει στην πεδιάδα της Κορίνθου.

Η μαγευτική θέα από τον Ακροκόρινθο κόβει πραγματικά την ανάσα. Ολόκληρη η κορινθιακή γη είναι στη διάθεση του επισκέπτη.

Η γνώμη σας μετράει

Στείλτε μας και εσείς τα σχόλιά σας

 • Marinos Restaurant is THE place to eat in Ancient Corinth, Greece. The family who owns and operates the taverna are great people, especially compared to those of other local eateries.

  museumkatie
  Trip Advisor
 • Πολύ καλό φαγητό,φρέσκα προϊόντα, άψογο σέρβις,μοναδικές τιμές!!!! Έχουμε ταξιδέψει σε όλη σχεδόν την Ελλάδα αυτές τις μοναδικές γεύσεις δεν τις συναντήσαμε πουθενά…

  theocharis c
  Trip Advisor
 • We ran into this little gem after visiting Ancient Corinth. With a commanding view of the Corinthian Gulf and high quality menu items – including taste, presentation and fair price – it was more than we could have hoped for! Very highly recommended!

  Nicholas Z
  Trip Advisor
 • Υπέροχη θέα,υπέροχο φαγητό με πραγματικά ελληνικές γεύσεις και αρώματα….. εξαιρετική εξυπηρέτηση,φιλικό περιβάλλον, ο ιδιοκτήτης ευγενέστατος σας περιμένει πάντα με ένα χαμόγελο! Αξίζει να το επισκεφθείτε !!!

  Νικος Κ
  Trip Advisor
 • Παραδοσιακή ταβέρνα σε οικογενειακό περιβάλλον. Πάρα πολύ νόστιμο φαγητό σε μεγάλες ποσότητες. Πολύ λογικές τιμές και πολύ ωραίος χώρος!

  Kostas K
  Trip Advisor